Papiermosaic Fins papiergaren uitgedraaid waardoor er een mooie kleur met witte strepen is te zien. Het papier in vorm geknipt en als mozaic gebruikt voor de koppen. Met acrylverf en acryllak verder afgewerkt. Op de zijkanten van het canvas 10x10x4 cm is een tekst gekalligrafeerd.

uit 2014 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Kat (beste stoel)b

2017

Papiergaren, lichtbruin, aqua, paars, lila, koperfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Als je de beste stoel in huis wilt, moet je de kat verplaatsen.

kat (kattenpootjes)a

2017

Papiergaren, lichtgroen, rood, grijs, zilverfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Geen huis is compleet zonder het getiktak van kattenpootjes.

Kat (pootafdrukken)

2017

Papiergaren, donkerblauw, aqua, roodbruin, koperfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Katten laten pootafdrukken achter op je hart.

Kat (pootafdrukken)a

2017

Papiergaren, lichtblauw, aqua, roodbruin, koperfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Katten laten pootafdrukken achter op je hart.

Kat (pootafdrukken)b

2017

Papiergaren, donkerblauw, roodbruin, lichtblauw. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak. Tekst: Katten laten pootafdrukken achter op je hart. 

Kat (pootafdrukken)c

2017

Papiergaren, Donkerblauw, rood, aqua, koperfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Katten laten pootafdrukken achter op je hart.

Kat (beste stoel)

2014

Papiergaren, lichtpaars, donkerpaars, bruin en koperfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak. Tekst: Als je de beste stoel in huis wilt, moet je de kat verplaatsen.

Kat (beste stoel)a

2014

Papiergaren, bruin, donkerpaars, aqua en koperfolie. Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Als u de beste stoel in huis wilt, moet je de kat verplaatsen. 

Kat (kattenpootjes)

2014

Papiergaren, rood, grijs, groenen zilverfolie. . Canvasje met gekalligrafeerde tekst aan zijkant geverfd/geschreven met acrylverf en afgelakt met acryllak.  Tekst: Geen huis is compleet zonder het getiktak van kattenpootjes.

Welcome

2014

Papiergaren op doek